Welcome to Burlesque!

Jag är full av energi!!!!!! Jag vet inte vart jag ska ta vägen :D Jag vill dansa, gymma, springa, fara omkring och allt! Sitter hos Marcus just nu och ockuperar hans dator medans han är och spelar innebandy. Jag roar mig med att lära mig dansen till Girliciouslåten Maniac och lyssna på burlesquelåtarna... MÅSTE verkligen se den filmen! :( jävla östersund!

Jag satt och funderade lite igår på vart man ska ta vägen efter gymnasiet, och jag ska iaf söka till kulturama, men nu funderar jag seriöst på att söka till Balletakademin med inrikting på dans/musikal.. hm skulle vara kul om jag kom in xD då skulle det bara vara att hosta upp 50 000 kr! Oja.. det kostar att gå på finskolor...

Alltså ja.. snart är vårterminen slut och det är dags att bli vuxen.. shit :P Jag längtar faktiskt även fast det känns lite sorgligt såklart, men jag vill ut i livet! Hoppas på att jag har nåt att se fram emot :)

Jag tippar på att detta kommerbli min nya favvofilm!



Jag ska bli som dom. ^^ Önska mig lycka till!

Pussar&Kramar

Sway with me

Sjukt coolt att man kan skicka ett meddelande som kommer fram om 20 år :D år 2030! Sinnessjukt! Kände att jag var tvungen att testa det haha :) bra grej liksom.
Lördagen har varit skön och mysig :) Har ätit middag och tittat på film med mamma och Thomas :) Lyssnat på bra musik och spelat Sims 3. Nu väntar jag på att Marcus den Store ska komma hit så vi kan fara ut och åka biiiil! Jippie! Ska bli kul att göra något den här helgen som omväxlig ;)

Har även konstaterat att jag är inte en människa som någonsin kommer kunna leva sunt och följa dieter.. Jag måste få vräka i mig fett och socker när jag känner för det annars fungerar jag inte som jag ska. haha lite surt där, men jag vet att om jag tränar tillräckligt så blir det finfint!

Såg på Hot tub Timemachine för en stund sen HAHA härlig film! Jag vill också åka bakåt i tiden :)

Pussar&Kramar

Helt för mig själv.. vill inte va, helt för mig sjääälv!

Den här kvällen har varit minst sagt ointressant, men jag klagar inte :) ibland är det precis vad man behöver! Har inte gjort något vettigt alls nästan.. eller jo jag gick till kyrkan och tillbaka och sen bjöd jag en kompis på mumsig efterätt alá kakan!

Och vi åt och åt och åt.
Ja anyway, jag har verkligen inget att göra just nu, spelade piano och hade några låter på G, men så kom mamma och Thomas hem och då sket det sig såklart.. x) Får försöka med det en annan gång helt enkelt.. Jag är verkligen oinspiread idag.. undrar varför.

Hade planerat att jag skulle se 3 st bra filmer... jag såg en på halvdålig och mythbusters... skitliv haha. Nej men jag ser fram emot imorrn :) Lördag! Då ske ma far in te storstan... träffa några människor kanske.. eller aliens.. Vi får se :) jag är trött och störd, men jag väntar på ett viktigt samtal! :D Hoppas det ringer snart i telefonen!

Pussar&Kramar

Engelska, tatueringar och andra sagor

Dagens citat: "Come on girls! Now you have to be on the G!"
Sades av Gabriella granlöv på Engelska C timmen... ja engelska C var det va..?

Hahah  Idag har varit en bra dag hitills :) jag gillar alltid fredagar nästan. engelska C - lätt som en plätt, hamburgare till lunch - lätt som en plätt. Nu är det bara att komma på vad jag ska göra ikväll :O
Visst det skulle vara kul att gå ut och umgås men jag har inga pengar att lägga på det och jag vet inte ens om jag har lust egentligen.. skulle vara skönt att kasnke bara vara hemma också.

Igår satt jag och funderade på tatueringar och kom fram till att jag ska tatuera en text på ryggen :) som verkligen symboliserar något för mig och som jag dessutom kommit på själv! Personligt värre! Men ja, jag lägger upp något om det när det är gjort :) Längtar till nästa vecka för då ska jag och Martina iväg och kolla läget och förhoppningsvis då boka en tid :D Jag peppar!

Har haft en jättefin pratstund med Gabbe nu på lunchen, det kändes bra och det var mysigt :) skönt att få sitta och snacka bara! Nu är hon och pluggar skräckämnet matte C och jag har inget bättre för mig!
Borde sitta och plugga på med min berättelse men jag har ingen inspiration just nu.. det får bli senare!
åååh jag vill verkligen gå på bio snart känner jag! :D

Det finns många personer jag beundrar i min omgivning. Du är en av dom <3

Pussar&Kramar

Always a never ending story

Mår lite bättre nu, har fått varit hemma och sovit och ätit så att man kunde bli lite mer.. ja.. på gång eller nåt x) Jag tror att jag har sirap i skallen.. för jag är så jäkla dryg i huvudet haha, tänkte bara påpeka det liksom! Var förresten skitsur igår(tror jag att det var) på massa folk och annat. Men sen gick det över..typ.. kan väl inte säga att jag är så glad idag eftersom att jag blev sjuk.. Men vafan, jag ska bli frisk! 
Imorrn ska jag nog träna också.. känner att jag inte får tappa det :o oavsett  hur sjuk jag är!

På måndag ska nog jag och Mamma se den här nya filmen som har premiär imorrn. "Burlesque" där  min idol Christina Aguilera spelar mot Cher :D späännande!!!! Ska boka biljetter nu så är det klappat och klart :P

Förövrigt så ska jag försöka lägga mig i tid ikväll.. så att jag orkar med Engelskan imorgon. Vi får väl se hur det blir med den saken.. ;) Nu ska jag i alla fall tillbringa min sjuka kväll med att spela Sims 3! Typ det roligaste dataspelet nånsin! :O haha. Jag saknar när livet leker och att vara bekymmerslös... hoppas den tiden kommer igen <3

Pussar&Kramar

Jag ser ingenting!

Vilken otur man kan ha. allt var frid och fröjd igår men idag så har jag plötsligt drabbats av en überförkylning... WHY? Mina ögon rinner och kliar, Halsen funkar inte, jag snuvar och känner mig allmänt vidrig, några bra teckan på att dra sig hemåt.

Hade i alla fall en skön dag igår :) Prövade balklänningar med Gabbe och Malin tittade på. vi hittade två fina! Har också bokat tid för utprövning på ett annat ställe! Jag är PEPP på BAL :D En annan grej jag är pepp på är att spela tvspel.. hmm man kanske ska köpa sig ett nytt?

Såg en bra film igår som heter Blood and Bone, den rekomenderas :) Någon som vet nån annan film som man bara måste se? Jag har tomt på filmtips i alla fall.

Nej, nu är det dags att tänka på refrängen och åka hem från skolan och soooova. Krya på mig själv så ses vi imorrn!




Pussar&Kramar

Den där Karin alltså...

Längesen jag skrev nu.. xD är inte såbra på det här haha.
Anyway, hade världens bästa helg/måndag-tisdag på länge :D:D:D:D är så HIMLA GLAD!! Jag vet inte varför jag känner mig så otroligt lättad och nöjd just nu men jag har mina funderingar ;) Helgen spenderades i alla fall med alla underbara brudar i början och sen gick det över till chill hos Martina min vän <3 några stycken bara :) så otroligt mysigt att bara ta det lugnt och se på nån töntig film då och då också. Skönaste folket var i alla fall med!

Har målat väldigt mycket de senaste dagarna för hos Martina finns allt! Mat, sällskap, kuligheter, tvspel och målarfärg haha. Gabbe gjorde väldens vurpa igår i köket.. jag dog.

Känner att det här inlägget är ganska flummigt och osammanhängande men jag är på bra humör så det kan inte hjälpas!  ^^ Nu ska jag luta mig tillbaka och titta klart på världens töntigaste MEN underbara serie: GLEE


som kompensation för det dåliga uppdaterandet ;) Mina kära fulla vänner och jag!

Pussar&Kramar

Don't stop believin'

Sitter på skolan och har just haft en 1 och en halv timmes sånglektion med Martina :) Vi är grymma.
NU är det en halvtimmes paus och sen så ska vi sjunga musikallåtar med treorna.. är redan less.
Men men. Ska försöka komma igång med träningen snart också :) så det blir fullt upp! Just skaffat gymkort på gold's och ska väl iväg snart haha. Har inget mer att skriva förtillfället så..  ses!


SÖTNOS!

Pussar&Kramar

Mitt liv som hjärndöd

Det är verkligen så det känns just nu.. Sov högst två timmar inatt och jag fick inte i mig så mycket mat heller. Hela kroppen värker och skriker efter ett mörkt mjukt ställe där jag kan spendera resten av vintern.

Skolan är helt igång nu och jag är redan less... vad oväntat ellerhur? x) Jag fick i alla fall prata med några människor igår som gjorde mig mycket gladare och piggare på livet helt enkelt! Fick även höra den bästa dissen på länge...

"Gör så då, så ska jag filma när ni har sex, så kan jag sälja det till Disney sen..."

Någon som inte fattar? Haha jag skrattade i alla fall, men jag kanske har dålig humor vad vet jag :P

Det jag har att se fram emot idag är att sitta på skolan till kl 16.00 och sen dansa i två och en halv timme... trött, otränad och lat. Känns bra!  Hur som helst så ska jag åtminstone försöka använda min tid och göra något mer produktivt än att klaga. Hör av mig om det skiter sig.

Pussar&Kramar  


Nattugglor är fina djur!

Så har ännu en dag/kväll glidit förbi utan att något speciellt har hänt och imorrn börjar den grå vardagen igen... inte alltför pepp.
Min inte alltför speciella dag har tillbringats framför datorn med The Sims 3 (Åh kärlek <3) och mat av olika slag. Helt okej för att vara en söndag tycker jag! Nästa vecka blir det förhoppningsvis gymkort på Golds! Så att jag kan göra nåt av mig själv :P Och så börjar dansen också.

Jag har kommit på mig själv med att sitta och fundera på framtiden ovanligt ofta den här helgen. Jag har i alla fall kommit fram till vad jag ska bli när jag blir stor:

  • Artist
  • Skådespelerska
  • Bartender
  • Make-up artist
  • Författare
  • Reseledare
  • Musikalartist
  • Rik

Så ja Jag har mycket att göra när jag blir stor! Önska mig lycka till så går det nog alldeles utmärkt!
Nu ska jag gå ifrån framtidsdrömmar till drömmar. Godnatt på er!

Pussar&Kramar

Det som kallas sommar

Hade en helt okej kväll igår! Blev inte riktigt som planerat men that's life :P
Idag vaknade jag sent och fick en bulle till frukost <3 Nu sitter jag i Lit ensam och ska dra igång med att städa... Kul liv. 

Jag har kommit på hur mycket jag faktiskt saknar sommaren, värmen, solen naturen allt! Kanske framför allt för att det är nästan omöjligt att vara deppig på sommaren också! Det går som inte :) Och jag som har varit deprimerad nu ett bra tag utav många olika anledningar skulle verkligen behöva lite stadigt gräs under fötterna. Hmm.. man kanske borde åka utomlands i en månad eller två? Rena rama drömmen.


I nuläget verkar det inte som att jag kommer komma ifrån isvindar, snöfall och kyla så jag får väl roa mig bäst jag kan innomhus. men det tär verkligen på humöret när man inte har sett solen på över två månader... Jag är less på mörker.

Men något jag inte är less på är glass och tv, så det är det jag ska göra nu :) '
(efter jag har städat såklart..)

Pussar&Kramar

Snapple & Mateus

I denna stund: Amanda sitter med ful frisyr och väntar på att linserna ska falla på plats. Martina hänger med huvudet i badkaret och väntar på att håret ska falla på plats.

Har haft en sjukt trevlig och mysig kväll med Martina so far :) Nu festar vi loss på rosévinet Mateus där skaparna blandade ihop formen på flaskan med en piratflaska.. men det är fint ändåå!

Tidigare idag när vi hade en liten fika på Törners bland bakelser och bebisar, råkade vi på den underliga drycken Snapple.

Aldrig sett eller hört om i hela mitt liv.. men den var smarrig ;)

Nu blir det till att fixa och trixa med hur tusan man ska se ut också. Så får vi se hur det blir :)

Känner mig lite dryg redan efter två blogginlägg haha.


Kram och mys Från Moberg och Kakan. vi ses på Krogen!

Blogg nåt för mig?

Jajjemen, tänkte att jag skulle det ett ärligt försök iaf, vem vet jag kanske fastnar för det. Det återstår att se...
Lika bra att sätta igång då!

För det första så ska det ju till lite vackra färger och festligheter innan bloggen är complete :P
Sen så ska det till att det ska bli lite vackra färger och festligheter i min vardag också innan den här bloggen kommer bli intressant! :) men det ordnar sig nog, jag skriver och om det verkligen är så tråkigt att läsa.. läs inte då. Lätt som en plätt.

Den här dagen har börjar bra, skön frukost, jobbade bra på engelskan och längtar som fan till allt kul som händer ikväll!  Toppendag!




RSS 2.0