Härliga värme!

Idag har varit en riktig soldag. det har varit säkert över 25 grader i solen och det känns nästan som utomlands ibland. till och med vindarna är varma.
 
Nu är jag i Nyköping och träffar willen  <3 idag har vi badat och solat och käkat glass! Helt okej softardag. Nu börjar luften bli svalare och ikväll blir det säkert god mat och kanske någon film.
 
Njuter av sommaren på alla sätt som går!
 
Puss o Kram

Sovmorgon

Nu har jag haft det otroligt lyxigt de senaste dagarna! Har vägrat lämna sängen innan kl ett på dagen och sedan unnat mig riktigt god frukost! Livet känns inte helt fel nu måste jag säga!
Idag kl 4 ska jag åka till jobbet och vara där i några timmar... jag har bara fyra st dagar kvar här i Sthlm innan jag äntligen får åka och träffa min William!
 
Det var väl ungefär två månader sen vi sågs nu! Tiden går fort, men jag har saknat honom under den här tiden otroligt mycket. Nästan så att det har varit outhärdligt vissa gånger. Men snart!!! 
Soon.... ;) 
 
Nu ska jag sätta mig och slappna av den sista timmen innan jag måste ge mig ut i verkligheten utanför min lilla idyll i Mälarhöjden... typiskt!
 
Puss o Kram från mig
 

 
 

RSS 2.0