I'm soo freakin' pissed

Hejhej! Tänk att nu har man hunnit fylla 19 också! :) hipp hipp hurra! Fick finfina saker jajjemen! Pengar och en parisbok och en blåå morgonrock <3

Nu har sommaren kommit.. typ xD det är 25 grader i skuggan ute och solen är underbar! Så varför känner jag för att lägga mig under täcket igen och sova bort all underbar skit? ingen vet...

Hursomhelst så bakade jag iaf en fin tårta till mig eneg födelsedag :) sen kunde jag vara nöjd liksom!



Nu ska jag ut en sväng och sen vill jag shoppa :(

Pussar&Kramar

U + ur hand

Har just åtnjutit en god middag med mamma och Thomas! Nu ska jag bara chilla en stund innan jag verkligen sätter igång med skoljobbet jag har kvar ;)  Imorgon är det nämligen projektredovisning och man vill ju inte göra bort sig va :o

En mysig sak är att jag typ har bott hos underbara Maja på senaste haha <3 Älskar det, det har varit så otroligt kul och mysigt att vara där så nu när jag är hemma känns det tomt och tråkigt! :( Men men det kommer fler kvällar och nätter ^^

Igår så hade även jag Malin och Martina en liten spelning i Lit som gick bra :) det var en kul grej <3
Åh, jag känner mig väldigt stressad inför maj månad måste jag säga... vi har så mycket som händer och som ska betalas då! Balen, kryssning, student, fest, falun, flaket, paris, fest... och massa mer säkert också :( Jag kommer bli så pank.. huvva men det är så värt det :D haha kan inte släppa att det var så kul hos nathalie den där fredagen fortfarande xD hahaha kärlek helt enkelt.



Pussar&Kramar







Det spårar nu Amanda - JAA det gör det!

Nu är det bara 3 dagar till harry potter kommer på dvd :D Yay! Jag är glaad för jag gillar harry potter. Jag är också väldigt trött så jag ursäktar om det här blir ett flummigt inlägg haha.

Jag har tränat som fan idag. Dansat massa och sen styrka och sen dans igen :D nu börjar min bra period! Imorrn ska jag gymma och sånt duktigt :D och så ska jag plugga filosofi som om mitt liv hängde på det!!! sådeså!

en annan grej som händer är att jag ska vara med i en grej som är ganska viktig va, så kom ihåg den grejen okej.

En bild säger mer än 1000 ord, skitsnack... eller? xD

JA! Den bjuder jag på. fyfan! Så ska jag gå på balen hade jag tänkt, bra uppsättning och allt!

Pussar&Kramar

Dagen efter.

Åh så himla skönt att sova jajjemen! Hade en kul kväll igår hos Ida och sen på krogen :) Skönt att sätta sig på nattbussen hem sen efter dock haha.

Idag har varit en väldigt lugn dag, och det blåser och solar massa ute juu. Jag hoppas att snön blåser bort.
Det jag hade tänkt göra nu är att äta mat och sen lägga mig och glo på en film och bara va i min ensamhet x)

Nästa vecka är det vårshow med Wendlas också ja. Hej och hå jag får aldrig vila. Ja och så är det 50 dagars också haha braaaaaaaaaa!!! Nej nu är det nog. Ska vara mer kreativ nästa gång!

Pussar&Kramar

Men lägg av nu för fan.

Sitter på skolan nu efter en relativt händelselös dag. Pluggade lite engelska i början, käkade GOD tacos och en mumsig kladdkaka och nu är det dags att återvänta till Lit och ladda för kvällen.

Jag fattar verkligen inte varför det fortfarande snöar!!! GE DIG NU FÖR FAN! Det finns ingen anledning what so ever att förtsätta jävlas... åh jag blir deprimerad och less av snö och kyla. fyfan.

Men ikväll ska jag ha kul! :D eller? så sjukt opepp just nu... Ingen dricka antagligen heller med det gör inget tror jag. Får se vad som händer liksom.. annars så peppar jag för onsdag. 50-dagars jajjemen, då ska jag vara full och galen och skita i allt..

Blev iaf uppmuntrad av Hanna idag på lunchen :) Det är tur att du är så glad jämt när jag är ledsen hahaha xD Och Nathalie... ja det är tur att vi har samma humör haha <3

Tack för mig.

Pussar&Kramar

You give me fever

Är hemma men en hemsk feber.. jag hoppas verkligen att det blir bättre snart annars blir det allvarligt...
Funderar på vad man kan tänkas göra utan att överhettas.. Plugga lite engelska skulle kanske inte skada. Ne så får det bli! skulle vara skönt att bli klar med kursen imorrn. :)

Har lust att hitta på något i helgen, om jag är frisk så att säga. Skulle vara kul att ta en myshelg också och bara kolla på film och äta mycket <3

En sak jag längtar till är Harry Potter 7 del 2!!!!!! ÅÅÅH den kommer ju på bio snart <3<3<3<3 jag dör.

tack för mig

Pussar&Kramar

Förändring.

Har just sett klart en helt underbar film som heter "Eat Pray Love"
Den här filmen var verkligen givande och fick mig att tänka och fundera. Men inte på det vanliga jobbiga, ångestfyllda och förvirrande sättet... nej jag började verkligen tänka på det som är bra eller som kan bli bättre.. Vad jag vill få ut av mitt liv framöver t ex.

Jag skulle vilja göra precis som Julia Roberts gör i filmen... åka iväg utomlands på 3 olika ställen och stanna borta och utan kontakt med allt och alla jag känner. Det är en sak som inte skulle vara helt omöjligt för mig att göra heller... Bara släppa taget om allt liksom.. all stress, allt skit, all panik och bara leva det liv jag drömt om. Göra som jag vill. varje dag. Lära känna nya människor och platser och skaffa nya minnen och upplevelser. hitta mig själv och sen komma tillbaka som en ny fräsh människa och ta upp det jag lämnat med gnistan tillbaka...

Ja. Det skulle jag behöva.

... Pengar? Någon?

Pussar&Kramar

Sound of music, Sthlm, Fylleskador och.. en Hemlighet? ;)

Men guud vad jag är sämst på att skriva helt plötsligt :o antar att det har hänt så mycket nu så jag har inte ens hunnit tänka på bloggen! :O men här kommer iaf en liten uppdatering :) hoppas den duger!

1. Sound of Music

Det gick hur bra som helst och alla tyckte att vi var jätteduktiga :D det här är något av det roligaste jag har gjort och det är verkligen som ett tomt hål nu när det hela är slut... :( man börjar inse att det snart är slut påriktigt HUVVA!! Anyway så älskar jag verkligen alla och kommer aldrig glömme er eller den här upplevelsen <3



2. Stockholm!!

Jag och martina åkte ner till stockholm för att gå på intagningsprov till Kulturama! Allt gick bra och vi har höga förhoppningar om att komma in ;) hahah. Det var mysigt i stockholm och vi umgicks lite med Carro (Martinas syster) också :)
En sak som var lite skum var vandrarhemmet vi bodde på haha xD Vi hade lite problem att hitta den riktiga toaletten men annars var det helt okej :) En rolig resa som jag gärna gör om!! <3


Skumt rum...! Vem FAN placerar en liten liten TV sådär högt upp på väggen?! XD

3. Fylleskador
Fredagen den 1 april 2011 vistades några undersköna människor tillsammans hos Nathalie! Detta var den helt klart roligaste och längsta förfesten på länge :D Allt och alla var all over the place. just the way we like it!
Tack nathalie för att vi fick vara hos dig och vara lyckliga glada och fulla! <3



4. Hemligheten
Nu är det såhär va att jag åkte ju ner till stockholm en dag tidigare än Martina för att gå på ett litet "hemligt uppdrag" ;) det är definitivt den största saken jag varit med om i hela mitt liv! Och en av de mest givande skulle jag tro :)

Hur som helst så åkte jag ner till stockholm i söndags igen för att fortsätta med mitt "hemliga uppdrag" och än en gång så gav det mig mycket att ta med mig i livet framöver. Ni kommer få veta inom snar framtid vad jag har sysslat med! So don't worry!




Pussar&Kramar

RSS 2.0