En dag som ändras

Sitter i ett underligt mellantinge mellan soffa och säng på biostaden i Nyköping. Väntar på att bli insläppta på bion för att äntligen se den senaste Batmanfilmen! :) idag har varit en lång fast kort dag. Har inte gjort nånting nästan men ändå har det flytit på helt okej... Man vet som inte vart timmarna tog vägen!

Ser i alla fall fram emot en liten bio med älskling!! :) <3

Puss o kram


Sex and the City

Wow, tänk att varje gång jag ser ett avsnitt eller en utav filmerna så blir jag lika inpirerad till att gå ut i världen och köpa klackskor, klänningar och bli en framgångsrik kvinna... i New york då helst. Jag längtar tills tiden kommer då man kan gå ut på stan och köpa 5000kronorsklackar utan bekymmer! När ska den tiden komma egentligen?? Hallå? jag har väntat länge nog? kanske inte... 
 
Det perfekta livet... ah... 
1. den perfekta kroppen
2. den perfekta garderoben
3. den perfekta lägenheten
4. det perfekta jobbet
och... 5. den perfekta mannen
 
Nu verkar det ju som att jag har åtmintone en av alla grejer, och det är ju den perfekta mannen <3 Lägenheten är inte långt borta den heller, kroppen är jag relativt nöjd med även om jag är lite på latsidan... garderob... nej. jobb? N.E.J. inget alls än... men men, drömmarna går i uppfyllelse för den som håller fast vid dem! 
 
Imorgon tänkte jag i alla fall ta mig en sväng i centrum i jakten på den PERFEKTA nagellacksborttagningen... eller något i den stilen x) vet att jag kommer slösa några hundringar på nåt underbart också! Så jag förblir positiv!
 
Idag har varit en bra dag förresten. Har haften heldag med mamma på IKEA och köpt alldeles för mycket, dock nödvändiga, saker! Superroligt har det varit! Härligt med lite kvalitetstid! Mamma, älskar dig!
Sen efter att ha konkat upp massvis med grejor till lägenheten åkte jag hem och fick gomiddag av Thomas! Sedan blev det friidrott och Eddie Izzard kväll. och sist men inte minst Sex and the City filmen och en hel marabou. 
Livet leker <3
 
xoxo Amanda

RSS 2.0