Midsommar i Norrköping <3

Norrköping, härliga Norrköping!

Är på plats nu och firade en underbar midsommarafton igår :) Idag fortsätter festligheterna och alla är på bra humör :)

Har varit en stund i Söderköping och kollat på göta kanal bla, nu är det kex och ost som gäller och lite skjuta blir det nog också :P 

Allt är fint och fridfullt här änsålänge :) lite skiftande väder men nu är det sol!

Imorrn far man till jämtland igen och på måndag börjar den grå vardagen igen och det blir jobb på riktigt!

det var allt sålänge :) Ha en glad midsommar!!



Pussar&Kramar

Ny Dator, Midsommar och Harry Potter!

Hej alla glada! Har införskaffat i en ny liten bärbar dator! :D Nöjd är jag i alla fall.

Det var det. I midsommar ska jag, mamma, Thomas och Marcus :D ner till Norrköping och fira den med släkten på Thomas sida. :) Ska bli jätteroligt tycker jaag! Vi åker ner imorrn vid tiotiden. Det kommer bli mysigt :)

Japp... snart är det dags... den sista Harry Potter filmen någonsin kommer på bio den 15 juli. Där ska jag vara. Jag längtar :)

Hade inte så mycket annat att säga dock. Saknar sandtränder och shopping :P Ska försöka hitta en lämplig bakgrundsbild till datorn nu! Skummt kort inlägg..

Pussar&Kramar


Life

Livet är som en bergodalbana. Hur förberedd du än är på nästa sluttning eller loop så kommer den ändå som en chock eller en överraskning. Det enda du kan göra är att hoppas... hoppas på att du tar dig igenom åktured och kliver av med ett leende... en erfarenhet... och en adrenalinkick.

En liten grej som poppade upp i huvudet. Insåg att det var sant så jag skrev ner det så poetiskt jag kunde x)
Har hänt mycket och lite sen senast jag skrev. Sitter just nu all alone i Lit och tänker på allt och inget. Har sett på Eat.love.Pray igen :) Bra film as usual. Saknar en person sjukt mycket just nu och inser att det var längesen jag var Helt ensam. Känns ovant, lite spännande med också en aning obehagligt... Jag gillar ditt sällskap...

Saknar också min rådgivare, tankeläsare och alltid så underbara vän.. trist att du måste sitta på en stubbe i jorm hela sommaren.. fan...

Ska städa rummet sen också.. kanske är uppe hela natten och rensar igenom allt en gång för alla. Skulle definitivt behövas!
Har kommit fram till att jag har dåligt minne.. det skrämmer mig. tänk om jag blir dement elelr något i framtiden? :( Inte okej. Börde blogga oftare så jag kommer ihåg vad jag gör om dagarna eller nåt haha..

Har börjat med sommarjobbet nu btw, på Sense på Mittpunkten. Ett väldigt roligt och passande jobb för mig :) jag trivs bra! hoppas på att jag kanske kan få jobba där efter sommaren också om det är det som känns bäst.

Framtiden är ännu oviss, vet som inte vad jag vill med mitt liv än. Känns ibland som att jag vill försvinna till en annan kontinent och bara skaffa mig ett nytt liv med nya människor. från scratch liksom. Men å andra sidan har jag drömmar jag vill förverkliga. Men jag vill även slå mig till ro och göra saker som jag inte velat förns nu.. så framtiden förblir nog oviss ett tag till. Hmm... långt inlägg det här. Hade mycket saker på hjärtat helt enkelt :)

Ska nog ägna mig åt min tillflyktsort ett tag nu innan man börjar städa. fantasin. Ha det bra!!


Pussar&Kramar

RSS 2.0