Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar, jag längtar efter ledighet, sol och bad

Hej där. sitter som en bitterfitta på skolan och hatar det. Jag har seriöst ingen ork kvar i varken kroppen eller huvudet! Vad gör man? Man gå hem och gräver ner sig.

Nej nej den har dagen har inte bara varit skit, vi har kollat på en rolig personalshow och snart är det 3:orna mot lärarna i fotboll :P

Önskar bara att världen och jag kunde lära oss att svänga åt samma håll lite oftare. allt är jobbigt i motvind :/

Ikväll är det nåt partaj nånstans men jag är så opepp att jag kan dö. Vet inte varför studentkänslan inte är här :(men jag vill som inte. vill bara sluta och get on with my life typ.. brutalöt och tråkit men det är dagens känslor.
Dock så är jag inte på dåligt humör :o bara lite less sådär fast glad :) xD eller nåt!
Nu ska jag se vart allt folk tog vägen! behövde avreagera mig lite, sorry 'bout that ;)

Pussar&Kramar

50 år fest, champions league och mys

Sitter i soffan hemma, dricker lite vin och kollar på Champions League i sällskap med Marcus, mamma, Thomas och Annette.  Kan väl inte säga att jag är så intresserad av fotboll haha men det är mysigt och kul ändå!
Har varit på 50årskalas för min morbror ikväll också det var trevligt :)

På senaste har det inte hänt så värst mycket. Jag har blivit sjuk... kul liksom. Sen så har jag varit och sett Pirates 4 två gånger på bio :D kärlek hihi. nu är det dags att börja ladda för sista harry potterfilmnen som den nörd jag är <3  och så har vi ju såklart studenten då... JAAAAAAAA!

Nu ska jag snuggle up to Marcus och njuta av hur lite jag bryr mig om fotboll <3

På den här bilden är det Martina till vänster och jag till höger.. xD



Pussar&Kramar

Mösspåtagningsmiddag!!

OJ! nu glömde jag bort att jag hade en blogg igen! :o så går det väl när man börjar få ett socialt liv igen.. haha neråå!
Det har hänt en del grejer sen det senaste inlägget vill jag lova. t ex så har jag hunnit varit med på tv två gånger och haft studentbal och även mösspåtagningsmiddag! 

Bild från Balen!


Allt var underbart roligt och hemskt på samma gång.. Kan inte fatta att jag tar studenten om mindre än två veckor! Sinnessjukt! Huvva.. men ändå JAG LÄNGTAR!!  Anyway.. hade inte så överdrivet mycket att skriva faktiskt.. måste komma in i det hela igen tror jag xD.

Har sett Pirates of the caribbean 4 nu också på premiären :D Den var underbar! Om det är för att jag älskar Johnny Depp och Penelope Cruz eller för att filmen faktiskt var jättebra för att vara en 4 vet jag inte XD men jag vill se den igen ^^   och på tal om film så såg jag just "It's complicated" med mamma! Bra film det med :) Får en att sucka över kärlekens svåra plågor dock men that's life I guess. Mitt liv är som det alltid har varit och alltid kommer vara: En Karusell! 

Ska försöka komma ihåg den här "livsviktiga" bloggen framöver! Förlåt. ;)


Pussar&Kramar

Sthlm - Nyköping

Hallo! Sitter just nu i en soffa i ett hus i nyköping! Malin och jag har övat på låtarna hela eftermiddagen nu! Vilket är hela anledningen (almost) till varför vi varit ute och åkt nu ;D Imorrn så är det dags för intagningsprov! Hoppas på att det ska gå vägen ^^ sen direkt efter far jag upp till sthlm och malin ner till eskilstuna. Det blir mysigt jajjemen. Jag är så sjukt trött nu haha tåget gick 05.39 i morse :o

det är iaf mysigt i nyköping <3

Pussar&Kramar

RSS 2.0