Still got the bluuuues for you... DI DI DI DIIIIIII DII DIIII!!!!

Hejsan hejsan!
Sitter och bara tar det lugnt en dag som denna. Inte mycket att hurra för om man kikar ut genom fönstret...
funderar på att se nån film, men känner att jag inte orkar anstränga mig haha.
Igår var jag med familjen på gomiddag hos kusinerna <3 det var trevilgt och mysigt! Var längesen jag träffade dem insåg jag :O tiden flyger iväg när man har roligt i Nyköping!
På tal om Nyköping. Saknar skolan lite gör jag! Ska bli så otroligt spännande att se vilka de nya ensemblerna blir! :) Taggad inför det! Och så kommer vi ju börja med 70-tal också TJOHOO!! Eller?? jag kan inget om 70-tal.. eller? Jag vet faktiskt inte x)
Är förövrigt fett ledsen för att jag missade halloween... Men jag SKA få klä ut mig... Det har jag redan bestämt :D
Tror jag ska göra om designen på min blogg också :O Rosa, fluffigt och cupcakes kändes inte riktigt som jag just nu. MEN vi får se :P Det var allt jag hade för idag!
Pussar&Kramar

SÄMST hihihi <3

Heeej! Ja nu har jag varit sådär pinsamt dålig på att lägga upp saker igen... och jag som hade bestämt mig för att börja göra det så ofta nu sen jag flyttat... mm blev inte riktigt så vaaaa. Men nu är jag på banan igen, eller? Vi får hoppas ;)
Sitter just nu i en bil som har varit, är, och kommer vara påväg till östersund i flera tusen år... Har så himla tråkigt. hade jag inte haft datorn hade jag nog dött av tristess :o
Det som har hänt på senaste är fint och vackert :) får förklara det närmare senare ;) I går hade vi i alla fall ett bluesuppspel som var skitkul verkligen och alla var så himla BRAAA!!! <3 Åh jaaa :D Och idag hade vi en liten (lång) utverdering med våra fina lärare om hur det gick osv osv! Supermyz.
Nu har det kommit fram till Höstlovet och det är alltså därför jag åker till Östersund! Ska bli skönt att få lite vila efter några hysteriska men sköna månader av mys, musik och fest <3 Känner att detta är det roligaste jag gjort hittills i mitt liv :) så puss på alla :*
nu ska jag ha tråkigt i bilen igen! :D
Pussar&Kramar

RSS 2.0