Stockholm, hår, fest!

Hejsan lille blogg!
Då har man just varit i huvudstaden och gjort håret hos frissan! Denna gången inget löshår utan bara mitt eget som blivit väääldigt långt tjoho! :D
Träffade mammsen innan och åt en god lunch på O'learys, sen efter frissan gick vi på stan och shoppade huhu jag gillar att köpa saker <3

Nu sitter jag på tåget till Nyköping igen och taggar för fest ikväll! Bunghole and the breakers spelar ju på Rockbaren ikväll så dit ska man för å se sina kära klasskompisar! :) ska bli superkul!
Vi ses i dimman!

Puss o Kramiz

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2452777/images/2012/pic_196329490.jpg" class="image">


Öppnar du ögonen så ser du

Hejsanhej!
Ligger i sängen hos Wille och lyssnar på fin musik! Vi har nu börjat i skolan igen efter en superrolig turnévecka!!! På den veckan hann vi spela 3 gånger i Nyköping och två gånger i Söderhamn :) jag är riktigt nöjd med det hela! Och stolt över att vi lyckats lära oss mer är 37 låtar på så kort tid! Bra där!!
Snyggt namn hade vi också: Peep, Derp and The Motherfunkers!

Den här veckan är man tillbaka i verkligheten och har en jazz/swing vecka dårå... Mmm... Det är iaf skönt att det börjar bli riktig vår nu! :) hade otroligt mysigt i solen idag med klasskompisarna hihi spelade fotboll och lunchade till och med utomhus! Toppenskönt va!

Puss o kramiz <3


RSS 2.0