Söndagsmys

Hejsan lille blogg, sitter och över på lite låtar införmorgondagen då det kommer fler folk och söker till rock & pop :)
det har varit en lugn och stilla helg för min del. Inga fester eller farligheter. Kände att jag behövde få ta det lugnt ch landa lite, det var som ett tag sen man fick andas ut!

Men idag har jag varit igång och bakat minsann! troligtvis åt mig själv som en födelsedagspresent eftersom jag fyller 20 imorrn :D 

Ska bli skönt att ÄNTLIGEN få bli "vuxen" ;) haha längtar iaf :) Nästa vecka på lördagen den 28 så spelar förresten mina classmates på Rocken igen! Kom och kolla det ägde sist och det kommer det lätt att göra nu med :D

Puss o Kramiz

Grattis i förskott till mig själv <3




Mot Nypan efter Påsk.

Hejhej,
Den här påsken har varit jättemysig! Har spenderat den i Lit med familjen och William som följde med upp :) det har bakats tårtor och lagats massa mat, målats massa och såklart ätits en hel del!

Nu sitter man i en bil påväg ner mot södra Sverige igen. Ska bli skönt att komma hem igen faktiskt! Och ha lite lov och bara sova och vara skön ;)

Hade väl inte så mycket mer att skriva egentligen... Sååå att eeh.. Deeeh :)

Sitter och myser i baksätet med både pojke och hund <3

Puss o Kramiz


Ofärgad regnbåge

Hejsanheeei
Idag har varit en riktigt segskön dag på skolan. Kom dit med willen och la sig och sov i en soffa vid halv 9, sen ligger man där i över en timme och har det gott! Sedan skulle willen repa så då fortsatte man att sova ensam.

Sen flyttade man sig till studion med grabbarna för att spela in Andreas och Lukas egenskrivna 70-talslåt "Uncolored Rainbow" :D wuhuuu! Men det tog ju 7 år innan jag fick sjunga för allt i studion tar tid och är varmt. Såå att eeh jag segade och sov lite till!!

När inspelandet var klart drog man hem till sig och började tagga inför imorgon då man ska åka till Lit igen första gången sen i julas :) ska bli spännande.

Sitter nu nyduschad och skön och halvkollar på sista Harry Potterfilmen! Bra kväll. Bara willensöten som fattas <3

Hittade en bra fotoapp också!

Puss o Kramiz


RSS 2.0