JOKK från vildmarken av äkta bär!!!!

Har haft en helt underbar tors-fre med bästa gänget! Blev bjuden på finmiddag hos Martina i torsdags med efterätt och mums för att fira hennes födelsedag som var idag(fredag) :) Och i går så firade vi lite till med sång och tårta! MYS! Grattis igen min fina Martina <3 


Det har varit en skön dag :) Brudarna kollade in musikdirekt som jag tyvärr missade :( men jag fick åka till stockholm istället :)  Sitter på hotellet nu och har just tittat klart på Wedding Crashers! Haha blir aldrig less på den filmen :P
Har inget lörhår i just nu heller haha det ska fixas imorrn, blandat med andra saker.. balklänning t ex!  hoppas verkligen att jag hittar någon som överträffar dom jag hittade i Östersund...

Hoppas på att hitta en studentklänning också.. men det kommer nog :) något av det bästa med kvällen... att BADA! :D det var sjuukt längesen jag badade så det kändes skönt och befriande typ haha.

Nu ska jag tvätta mitt ansikte och hoppa i koj!

Pussar&Kramar

Sååååå, små blommor på en äng!

Idag har jag haft jättekul på skolan! :D Istället för att börja dagen med att läsa urtrista repliker så samlades våran lilla barnaskara på Gold's för en liten sväng om. Vi skulle nämligen få lära oss dansen till Do Re Mi låten i musikalen haha.

Det var en jättebra dans verkligen! Bra jobbat tjejer :) och vi (alla barnen, och hanna :P) lärde oss dansen oväntat snabbt! Vi är så duktiga allihopa, jag är stolt över oss och musikalen kommer bli jättebra! Det känns nu när man börjar få ihop allting till EN grej typ. Längtar tills vi ska börja med genrepen på storsjöteatern ^^

Imorrn... Så smäller det!!! Vi ska officiellt fira att det är mindre än 100 dagar tills vi blir fria! Jag har ingen aning om vart, när eller hur vi ska göra allt imorrn med det kommer :P och jag längtar som tusan! Inget O'learys tyvärr, men jag hade inte råd :/ Så det blir New York istället! Jag peppar för en grymt rolig kväll som kommer vara ett minne för livet! (Kom ihåg MINNE nu Martina och Ida!! xD)



Vi möts oss i dimman!

Pussar&Kramar


1.. 2...3... 100 :D

Idag har varit bra. Lite seg dag men bra :) Filosofin gick helt okej för att vara idag och mamma ska fixa massa grejer åt mig som jag inte hinner. så jag är rätt nöjd!

Sitter just nu hos Martina. Haha vi är så jävla osociala just nu. Hon var ute och gick med W.. och då spelade jag Sims 3... nu ligger Martina och powernaparoch jag gör annat xD Men snart ska vi käka kycklingsallad :Doch sen bär det av mot Frösön till Gabriella Granlöv <3 Mys med mys på 100dagars. och ja, det är idag. men alla firar det på onsdag hehe vi med.


Imorrn ska vi tydligen få lära oss danserna till musikalen kl 1. XD hahahah det ska bli kul och se hur många som kan dansa ^^ Jag tror alla.

Hm funderar på om man ska gå och väcka kvinnan i soffan... ja, så blir det!

Pussar&Kramar

En gång i månaden är månen full!

Hade en rolig kväll igår i Lit  mot alla odds ;) och följde sedan med ungdommarna till den stora staden! Mysigt värre :) Vill tacka alla för en härlig kväll (: tack.
Idag har varit en lugn skön dag utan stress osv. är hemma just nu men planerar på att åka med Martina in till stan om ca 40 minuter. Ska bli ku loch se om jag måste springa till bussen som vanligt :P. Anyways så är jag en brud på gott humör som hade en underbar natt :D:D mera sånt! Mera underbart :) Jag längtar förövrigt tills nästa vecka då det är 100-dagars :D då blir det fredag hela vackan haha. och sen till helgen så blir det Sthlm!!  Jag är pepp :)  Jag gillar att vara pepp.. och glad och positiv.. hm, borde vara det oftare x)

Har letat som en idiot efter mina Sims 2 spel som jag tänkte ta med mig men jag hittar dom fan inte :( jag blir så förbannad.. jag vat ju att jag ska ha dom.. eller?  Måste hitta dom! Var det någon som såg melodifestivalen förresten? Nej, trodde väl det. Det är någon som vill mig illa däruppe iaf för Erik Spaaade gick till final. kul om dom skickar honom till Europa... så byter jag land!

Pussar&Kramar

Time waits for no one

Herremingudihimmelen, jag kan knappt fatta att det redan är i slutet på Februari snart.. vart tog all tid vägen liksom? Nu är det lite mer än 2 veckor till sportlovet och sen händer det ju grejer :o shitshitshit..

Kom på att jag längtar tills nästa vecka som tusan :D 100-DAGARS!! <3 Det blir måndag, onsdag och torsdag för mig ^^ Sedan far jag till Stockholm med min kära mamma! Ska bli skönt att komma bort ett tag från Östersund och allt.. kallt snö.. eller nåt.. hm. Slutet av.. marken.
Nej men i alla fall haha, kl är 02.07 och jag har verkligen fått dåliga sovvanor nu igen! Usch, måste botas fort.

En sak som bekymmrar mig mycket nuförtiden är pengar.. HUR ska jag få alla småslantar att räcka till allt som har med slutåret på gymnasiet att göra? Räknade ihop allt idag och kom upp i över 10.000 kr!! SINNESSJUKT! Jag ska fan vinna på triss snart tror jag... känns som det är rätt moment nu liksom.

Ska förövrigt börja ta tag i mitt såkallade liv och göra nåt bra. typ äta grönsaker och kasta tuggummit i sopkorgen istället för på backen.. xD ååh jag är så trött jag nu.. Ska slå mig ner på min bädd och färdas till en annan dimension... Sssschhhwwwooooozzzzz.....!!
Nu har det spårat. ja.. ingen tvekan om den saken.


Mammsi och jaaag fick stå för bilden inatt <3

Pussar&Kramar

Nu är det fredagsmys... blablabla

Sitter hemma hos min fina vän Charlie på Frösön :) Kollar på simpson och har just ätit middag i sällskap med hennes småbröder och peter! Mys! Och sen blir det antagligen det otroligt dåliga programmet Let's Dance xD

Jag ser verkligen fram emot imorrn nu :) hoppas på att det blir en kul fest i Lit och att alla underbaringar kommer vara där! <3 Det skulle göra min dag! :D men.. sen är det ju det om man ska sova hos mig eller fara in till staden efter. hmm.. tåls att tänka på :P

Anyway, hade min  muntliga Engelska C redovisning idag och det gick väl helt okej, kände att jag inte direkt var förberedd haha. Men nu är jag på banan igen! HAHA dagen idag var helt spårad med Gabbe, Hanna, Marcus och Malin xD ge mig ca 3 timmars sömn, fummiga personer och några timmar vid ett bord på stadsdel Norr så är vi där x)

Hittade två sjuuukt fina balklänningar förresten... och nu har jag beslutsångest :(
men nu är det dags att vara social igen :) snälla peppa för imorrn!  

Pussar&Kramar


Vilse i snön

Kyla kyla kyla och allt jag ser är vitt! Vad hände? Ett tag var det slask och det kändes som om våren inte var allt för långt borta, och nu så är det snöstorm och vi tvingas se ut som eskimåer igen för att överleva.. okej en liten överdrift kanske :P Men nästan.  Förövrigt så känner jag att det här är den månaden då det behövs mest pengar, men jag har minst... känns lite stressande faktiskt. Så mycket man ska betala.. Balen, gym, löshår, resa till sthlm osv.

Imorrn ska jag redovisa Nya Zeeland på engelskan :O åååånejjj! Vart är mitt arbete? Svar:inte gjort. Så nu måste jag plugga kom jag på! Hahahah snabb tjej.

Pussar&Kramar

Det låter uppenbart men alltid retar det nån

Hejhå hejhå vi till vår gruva gå, om jag hade någon.. sitter i Garbo med Martina och njuter av tystnaden! Det är varmt skönt och tyst. det är fint och soligt ute och sen ska jag kanske träna också :)
Den här dagen har (så som Martina skulle säga) kukat ur. Jag är trött less osv men ändå på relativt bra humör för att vara en onsdag ^^ Jag är supersugen på att gå på bio, resturang och bo på hotell!! Och att resa utomlands haha.

Igår hade jag en mysmys kväll med bästa bruden och käkade gottgott medans hon städade x) nu är det frid och fröjd i lägenheten! Sen kom en härlig man och gjorde oss lite sällskap ett tag :) Mysigt. Imorrn är det torsdag och skitgemu.. men sen så har jag sånglektion också :D  På fredag ska jag redovisa cultural studies.. ojojoj dags att sätta igång :S och sen blir det INGEN utgång :) Tack för mig

Pussar&Kramar

Balfrossa!

Hejsansvejsan :) Har varit extremt dålig på att skriva de senaste dagarna tyvärr, har bara inte känt för att blogga :P Men nu är jag här.
Imorse var jag och Gabbe iväg och prövade balklänningar! Riktigt kul och mysigt var det, hittade två fina också men jag funderar på att vänta tills jag åker till stockholm.. Känns som att det är större utbud där liksom :P
Jag längtar verkligen tills jag ska åka iväg med mamma <3 ska bli kul att spendera tid med henne.

Något som jag glömt att uppdatera er om är helgen! Så himla rolig helg :D Förferre hos bästa Ida på fredagen och sen ner på Larran och dansa som idioter! Efterfest hos martina och 11 pers i en lägenhet haha så jäkla fult.
Lördagen var fulmatad av mysiga flickor. tjejkväll hos Nathalie med kyckligsallad och vitchokladmousse med hallon... MUMS!!! Det blev bla melodifestivalen jäkla skit program asså och paranormal activity 2 lagomt läskig då.
Det var i alla fall jättemysigt och träffade massa andra personer också :)

Nu är det ny vecka och nya tag. Inget festande på ett tag nu! Så det blir antagligen lugnt och skönt i helgen. 

Pussar&Kramar

Morfars pannkakor

Kom just hem från en mysmiddag hos mormor och morfar! Jag ÄLSKAR pannkaka! Det första jag gör när jag kommer hem är att sätta mig vid datorn och äta godis... FEL!! Jag måster fan skärpa mig nu om det ska bli nån skillnad. Inget som händer ikväll så det kommer bli lite drygt. hade tänkt sätta mig ner och fortsätta på berättelsen och skriva lite karaktärsanalyser... men vi får se hur det blir med det.

Hade jättemysigt igårkväll/natt :) och idag var Gemu B inte så farligt ;) HAde även sånglektion idag och lyssnade på när Martina hade minikonsert med sina egna låtar för mig och Tove. Så jäkla grym tjej alltså :D, man blir ju nästan tårögd xD Hursomhaver så har dagen varit helt okej :) och imorgon blir det stressigt som FAN :S

Det börjar med Engelska C på mogronen och sen är det lunch och efter det ska jag träna med Martina och sen hem till henne och kanske duscha och bli mänskligt fräsch igen, efter det smink och foto på gamla teatern och efter det hem till någon underbar människa som vill bjuda en förvirrad själ på middag och sen bort till Ida på förfest och sen utgång... och vad som händer sen vill jag inte ens tänka på! STRESSIG JÄVLA DAG! Men jag gillart :D  Önska mig lycka till! Kommer komma med en resväska på skolan imorrn säkert xD

Sjukt peppad på att gå ut med brudarna nu iaf :) och på lördagen vankas ju ännu mer mys med tjejmiddag hos Nathalie :D <3 Jag är rätt nöjd just nu.

Pussar&Kramar


Candy is the solution

Har varit en fullsmäckad dag idag, åkta in till skolan vid 11 för att öva på sound of music låtarna med brudarna. Kommer bli kul det här ;) nu när man börjar få till det :P  hade en grymt ball tjej son var och typ "föreläste" om karaktärsanalys :) roligt var det i alla fall. 

Sitter och tittar på Crossroads nu, snacka om nostaligi! Ibland önskar man ju att man var liten igen och tyckte att rosa solglasögon med hjärtan på var snyggt och att det fortfarande var coolt med magtröjor och utsvängde jeans med broderi... Jag saknar att vara liten! xD

Jag saknar kassettband, VHS, telgelstensmobiler och modem istället för bredband.. hemma gjorda pärlhalsband, popmusiken, bärbara cdspelare och den otroligt fula klädstilen. Jag saknar det som fan haha. så vill jag att mina barn ska få växa upp ju.. inte med en massa skit där 12åringar sminkar sig som prostituerade. nej.. 2000 talet suger! :O

Måste bara berätta att jag och Martina hade så jävla roligt igår xD fyfan, störda som vi är så kom vi på den bästa idén genom tiderna. Det har med Garbo och ställningar att göra ;) INTA STARTPOSITION!!!!!!!  

Pussar&Kramar

RSS 2.0