Fin helg!

Hejsan hej hej!

Kom hem för en stund sen efter en gomiddag med pojkarna på kebab center!!
Har haft en skön repdag med ensemblen också! Det låter bara bättre och bättre :D
Den här helgen har varit mysig och bra tycker jag :)
I Fredags hängde jag med dom coola grabbarna i Brandkärr och såg på massa filmer. Superkul! :D Sen igår så bklev man bjuden på en skönfest hos Zubaida och umgicks med lite annat folk för omväxlings skull :) Så det blev finfint det också! Har sovit i Brandkärr i Malins säng hela helgen som en liten ersättare så Lina och Cedric skulle känna sig lite bättre <3 ;)
Och idag har vi som sagt repat på några låtar och avslutat dagen med kebab! En riktigt härligt helg där man har gjort andra saker än att bara sitta hemma och glo på tv:n... Bra där mycket bra där.
Beställde en fin klänning för nån dag sen också! :D så ser den ut ! <3
Det var allt från mig! Imorrn är det måndag och då blir det till att skriva enga 70-talslåtar! WOOOAH!!

Pussar&Kramar

She's a Killer Queen

HejHeej!!

Den här veckan har varit craazy!!! Har övat sjukt mycket på alla låtar vi har fått (har nu börjat med 70-tal) och det känns verkligen att det blir lite svårare nu :)
Alla sångbrudar har varit superduktiga idag och tagit ut massa konstiga stämmor på killer queen :D Så den kommer ju äga imorrn på uppspelet såklart ;)
Har fått nya ensembler nu också och jag är jättenöjd! Slogs idag av hur duktiga alla är!!! Som många gånger förr såklart :)
TAGGAR FÖR IMORRN!!
Pussar&Kramar

Paranormal Activity 3 !!

Hejsan!
Är i Sthlm just nu hos mamma och Thomas :) Supermysigt bor dom nu! <3
Idag har varit en rätt påfrestande dag. Har åkt bil från östersund idag med Marcus och hans pappa :) det var långt men allt gick bra!!
MEN det första jag får göra när jag kommer till sthlm är att gå på skräckfilmsbio!!!! :O såg Paranormal Activity med Nathalie och Emelie..... Den var så läskig som jag trodde att den skulle vara :( fast jag överlevde som tur var :D
Nu längtar jag bara till att få krypa ner i en bäddad soffa och sooooova <3 åh SOM JAG HAR LÄNGTAT!!!  Och imorrn bär det av till Nyköping igen <3 ska bli skönt att komma hem! :)
Godnatt på er alla, sov sööött!
Pussar&Kramar

RSS 2.0