DÅLIG DAG

Åååh den här dagen har varit så himla kass sedan i morse och jag missade viktiga saker... Nu har dessutom en idiotjävel till människa snott min tvättid och förstört min kväll, som jag efter skolan faktiskt hade planerat och gjort upp ett schema för.
Har man orken till att göra ett nytt med denna otroliga ilska och trötthet? Nej.

Så nu sitter jag och ringer om service till Apple... det tar tid och de spelar Funk och indisk folkmusik i extremt dålig kvalité i luren medan man väntar... KASS DAG!!!

Sedan måste man vara tråkig och vuxen och betala räkningar och ta ansvar så jag börjar nu förstå att den här dagen inte kan bli sämre...

Eller jo... det regnar också.

Puss o kramis till er som har det roligare än mig

En kopp te?

Nu känns det att hösten har slagit hårt. har haft både feber och förkylning och den bekanta deppigheten börjar sätta sina spår på vardagen för vad man orkar och inte... Men vad kan väl inte en kopp te och lite kärlek bota? ;)
 
Det är ju faktiskt en ny vecka nu med nya tag! Förra veckan var jag sjuk och mådde piss, så nu hoppas jag på en lite bättre vecka i alla fall.
Min fina William är här nu i alla fall och har varit det i ett tag så jag känner mig lite gladare än vanligt och i skolan kör vi på så det ryker med våra 70-talslåtar!!!! :D Sjukt bra måste jag säga! Längtar tills konserten och allt annat roligt <3
 
Har just haft ett litet skypemöte med alla underbara från förra folkisen om nyårsfirande som nu kommer bli i Nyköping istället för i gräftåvallen. lite synd på en mysig stuga men det ska bli kuuuuueeel!! TAGGA FETT.
 
Just nu siter jag och drar mig för att tvätta och göra läxor... det är ju så otrligt mycket roligare att sitta vid datorn tex? eller kanske kolla en film? Too many options ;) vi får väl se vad som händer.                           
 
Vart är vintern förresten?? Kanske så att jag är ovan att bo i södra sverige men man tycker ju att det nu i slutet av NOVEMBER att det borde bli riktiga minus och lite snö i alla fall? Inte bara mörkt och ruggigt.....</3
 
Längtar tills man får ta på sig myskläder! <3
 
Pussar o kramar
 

RSS 2.0