Sound of music.. Sound of AAAARGH?

En helt skruvad och sinnessjukdag... allt hände verkligen idag.
Det började med musikal träning fram till lunch då allt var frid och fröjd.. sen började hemsheterna komma...
Och nu har vi kanske inte vår bror kvar.. :S och genrepet idag eller vad det var gick verkligen ÅT Helvete!

Dock så brukar det ju sägas att om genrepet går dåligt går föreställningen bra.. men nja.. jag vet inte ja..

Hur som helst så är det bara att ladda om och försöka fixa humör och attidyd tills imorrn då vi ska äga scenen allihopa! :D Jag hoppas verkligen att det kommer funka..

Pussar&Kramar

För jag har bara, Regn hos mig

Igååår regnade det en skvätt och det var skönt. Bort med snöhelvetet bara! Idag håller det varmare vädret i sig och jag blir glad när jag tänker på sommaren!

Vi är inne på våran 2:a helmusikaldag nu och det går både bra och bättre. nu efter lunch ska vi dra ner på gold's och lära oss resten av danserna! Finally säger jag, kan vara en bra sak att kunna dom innan premiären :P

HAr sett två stycken bra filmer också :) Finding Neverland och Burlesque. den första har jag sett ca 100 gånger och den andra är på god väg ;) Iaf så rekomenderar jag dessa filmer!

Och även min nya favoritserie "Syperstylisten Jonas"
Han är underbar!


Pussar&Kramar

Hej, jag är en melon.

Äntligen hemma efter en super lång dag med bara musikal!! Jag är trött och less och smått irriterad efter en heldag, men trots det väldigt nöjd att vi lägger ner mycket energi på det och så! :) Alla är duktiga!

Imorse var Nathalie, Hanna, Emelie och Agge aka Liesl, Maria, Abedissan och Trapp med på Radio Jämtland också :) Dom var såå duktiga! Modigt att sjunga i radio ^^ Så nu har vi gjort ännu mer reklam. Bra bra bra.

Ikväll ska jag se på mitt nya favoritprogram på 3:an, Superstylisten Jonas! Så otroligt underbar människa som jag vill träffa haha, jag älskar honom <3

Hade inte så mycket att skriva egentligen... har funderat vad jag ska döpa min novell/bok till... Det kommer bli en svår nöt att knäcka!

Hursomhelst, nu ska jag käka kladdiskaka! I nästa inlägg kommer lite bilder från repetitionerna! :)

Pussar&Kramar


En idé har jag!

Idag har varit en lugn och händelselös dag med mycket solsken och sötsaker. Bakade en kladdkaka lagom till filmen jag och mamma skulle se :) mums <3 Imorrn blir det musikalrep för hela slanten ojojoj... och sen ska jag försöka klämma in ett arbetspass efteråt också.. jag är smått stressad nu.. några av de saker jag måste tänka på samtidigt:
  • Musikalen
  • Wendlas Vårshow
  • Jobbet
  • Biljetter till Balen
  • Pengar till löshår
  • Studentklänning
  • Audition till Kulturama
  • Resan ner till stockholm
  • Paris i sommar
  • Pengar pengar pengar...
Jag är slutkörd. Men anyways, jag har fått en liten idé som jag funderar på att slutföra...

Satt och tänkte på den där årsboken som aldrig blev av och funderar på att det vore kul att göra en egen! :) tror jag sa lägga lite energi på det också för det känns som en bra grej att ha kvar! Så vi får se hur långt jag kommer! Bör investera i en fotoutskrivare också! ånej.. ännumer pengar :S Jag måste verkligen få ordning på min såkallade Ekonomi!!

Men ja, en årsbok låter som en bra idé va?



Pussar&Kramar

Ojdå...

Haha nu var det typ 25000 år sedan jag la upp nåt här! Jag glömde helt bort att jag hade en blogg ett tag där... Men skit samma, nu är jag här igen xD

Gårdagen var mysig och helt okej :) Den tillbringades med Maja, Ida Sanna och Marika! Fina tjejer det <3  vi drack lite, gick ut lite, skrattade mycket. Idag har jag vaknat <3 och sen åkte jag hem. Har provat ut lite smink och frisyrer till mitt skivomslag som jag ska fixa :) det kommer bli mycket, färglatt och stort...



En sak som är helt sinnessjukt är att det är premiär på musikalen om 4 dagar. Det kommer bli ASBRA! Men jag är lite stressad faktiskt hehe. Jag hoppas verkligen att det går bra alla dagar vi har föreställning och att vi får ära och berömelse.. för alltid.

Längtar även till studenten JA! Nu ska jag lägga mig och kolla på film i min sääng :)

Pussar&Kramar

Hej Amanda heter jag... och jag är tröttast i hela världen!

Idag har varit en blandad dag kan man säga. Var vaken till kl 6 imorse och klev upp runt 11. Sen for jag in till stan vid 2 tiden för att träffa Johan och Alex :) Vi hade det mysigt på stan och fikade och allt! Trevligt! ^^

Efter det blev det till att jobba igen, gick helt okej, sålde en till men nu vill jag sälja mer en EN per gång haha..
Hur som helst så tar det på krafterna att jobba så nu är jag svintrött i alla fall. Känns lite depp att behöva sitte ensam när det är både kvinnodag och semeldag :P men men det får jag klara av!

Imorrn så blir det iaf utgång på Larran med brudarna, inge alkohol för mig dock.. det tillåter tyvärr inte plånboken.

Ne nu ska jag nog sova lite i soffan innan jag fortsätter kvällen!

Pussar&Kramar

Vi drar till fjällen, fest hela kvällen..

Klev upp tidigt imorse för att duscha och packa klart det sista :) Jag ska nämligen åka till fjälls idaaag! Det känns bra med tanke på att jag inte brukar gilla snö och kallt typ.. har inte varit i fjällen på över 4 år tror jag haha. Dags nu! Blir borta tills på söndag :)

Igår kväll var min första dag på jobbet ja :) Det var lite segt men jag sålde till en iaf det gav mig motivation att fortsätta iaf! Så nu jävlar ska jag tjäna pengar!!! Måste skriva grattis till vackra Anna Cséplö som fyller 18 idag också :) ledsen att jag glömde det på bussen! Haha.

Tänkte att jag skulle sätta mig till ro och försöka skriva lite mer på min engleska novell.. men jag sitter som fast :S inte bra.. men en grej som är bra är att jag och Gabbe är bäst på att debbatera hahahah sämst. xD

I think I deserve to smile

Pussar&Kramar

Skit i det då...

Ja, jag var ju mer än lite naiv när jag trodde att mitt glada humör skulle hålla i sig.. det gör det aldrig nu för tiden.
Den här dagen har inte varit den bästa. Jag vaknade kl 6 imorse av att huset höll på att blåsa bort och sen gick det bara utför...

Jag tog mig in på skolan.. snackar med Martina, är asförbannad och så jävla GeMu... skitlektion... och sen var det typ äcklig mat... fick ont i magen av semlan men sen så gick det faktiskt rätt bra på sånglektionen, men det gör det alltid. Och nu är jag bara arg och förvirrad och lite ledsen sådär. OCH kl 16.00 ska jag jobba.. känns inte alls lika kul längre :( men jag måste ha pengar..

haha världens sämsta inlägg någonsin typ! Men ja, jag var tvungen att klaga ur mig allt. Imorrn ska jag iaf få lämna östersund ett tag :)

Pussar&Kramar

"Ni aaanar inte assååe"

Jag är så himla nöjd nu alltså! :D Snacka om flyt! Var ju i stockholm i helgen och hittade en underbar balklänning för bara 900 spänn! Hittade massa fina kläder och typ mina drömskor. Sen så blev håret jättebra :) och jag hade fortfarande massa pengar kvar! Kommer hem får ett mail om en anställnings intervju, går på den fixar det klappat och klart: Ett JOBB! Var på utbildning för jobbet idag fixade det börjar imorrn. Underbart.

Förutom det så träffade jag även Nathalie idag och det var jättetrevligt :D och godiset var jättegott såklart ;) Måste defnitivt göras om <3

En sak som jag verkligen längtar till är att åka till fjällen!  Ska åka upp nu på fredag efter skolan och det ska bli spännande och jättekul :D kommer få åka skoter för första gången i mitt liv nu haha! Vadå? Jag är väl jämte? xD

Nej men poängen med det här stressiga och uppjagade inlägget är att jag är på underbart humör :) tackar Fröken Moberg för detta också såklart som höll mig sällskap under bussresan via telefon :P Tack så underbart hemskt mycket för skjutsen också Marcus!!! :)
Jag är glad och jag hoppas att det håller i sig :D Jag behöver glädje just nu! <3

P.S. Jag känner att jag är väldigt dålig på att lägga upp bilder så här kommer en bild på Malin arm... Efter att Martina bet henne.. Ja, vi är helt normala vi. Ingen tvekan xD


Pussar&Kramar

RSS 2.0